Airconditioning

Gezien het huidige leefklimaat, ook in Nederland, is een airconditioning bijna niet meer weg te denken. Voor een goede nachtrust in de hete zomers, of het verwarmen van een ruimte in de winter.

 

Airconditioning wordt nog steeds gezien als een luxe artikel, maar wordt steeds betaalbaarder en is voor iedereen toegankelijk. 

Wilt u in uw woning het klimaat goed geregeld hebben en een aangename leef temperatuur zowel in de zomer als in de winter dan kan een aircosysteem voor u een goede oplossing zijn. 

 

Aircosystemen bestaan uit een binnen en een buitendeel die via koelleidingen met elkaar verbonden zijn. 

Deze systemen worden Single split of Multi split genoemd. De leidingen kunnen in de meeste gevallen in muur of plafond weggewerkt worden. 

 

Naast koelen kunnen deze systemen vaak ook de lucht verwarmen. Zo wordt één aparte ruimte of zolder verwarmen een mogelijkheid. Het geluidniveau van de moderne systemen is dusdanig laag dat het nauwelijks waar te nemen is. Ook leveren de huidige units optimale prestaties tegen een relatief laag energieverbruik.

Speciale filtersystemen in de apparaten zorgen ervoor dat de lucht schoner wordt gemaakt waardoor het binnenklimaat verbeterd.