Uw huis nu klaar maken voor later.

 

Als senioren gezond blijven, kunnen zij zelfstandig blijven wonen met relatief weinig zorg. De overheid stimuleert goede voorzieningen voor ouderen op het gebied van zorg en wonen.

Veel ouderen, 55+ers, maar ook minder validen wonen liever in hun eigen vertrouwde omgeving. Toch wil iedereen wel veiligheid en comfort behouden. Dat kan met een expert die u ontzorgt en toch comfort levert.

 

Als zorg installateur zijn we aangesloten bij Ontzorgexpert en Comfortinstallateur. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het aanpassen van 55+ woningen, aanpassingen in bestaande woning en voorbereidingen van woningen voor later.

Klik op het logo voor meer informatie.  

 

 

Deze doelgroep wordt geconfronteerd met teruglopende zorgvoorzieningen en zal zelf aanpassingen in de woning moeten gaan bekostigen.

Bovendien zijn 55-plussers op een leeftijd dat luxe (gemak) veiligheid en comfort in de woning extra worden gewaardeerd. Ook met het oog op fysieke beperkingen die zich in de loop der tijd kunnen gaan voordoen.

 

  

 

TIP: Als u overweegt uw woning te gaan verbouwen, kan het verstandig zijn direct voorbereidingen te treffen.  Zo kunt u een inbouwreservoir nemen dat later op hoogte kan worden afgesteld of de voorbereidingen heeft zodat grepen aangebracht kunnen worden.