Vanaf 1 december 2015 is het Adviescentrum voor Comfort en Veiligheid geopend.

 

Aceve heeft haar showroom verbouwd tot een functioneel adviescentrum voor comfort, gemak en veiligheid en is voorzien van een levensloopbestendige modelwoning. 

 

Aceve Totaalinstallateurs BV is gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van woningen voor vitale 55+ers en ouderen met of zonder beperking om ook nu te genieten van meer comfort in een veilig huis dat al klaar is voor de toekomst. Zo kunt ook u langer zelfstandig thuis blijven wonen!

In de modelwoning kunt u de mogelijkheden bekijken welke aanpassingen u kunt doen om onveilige situaties in huis te voorkomen en meer comfort te creëren. Soms zijn eenvoudige aanpassingen al voldoende voor meer gebruiksgemak. Maar soms is een renovatie met behulp van moderne technologische voorzieningen nodig die bijvoorbeeld zorg op afstand mogelijk maken. Veel aanpassingen zijn installatie gericht. Denk aan aangepast sanitair, een inloopdouche, een in hoogte verstelbare keuken, goede ventilatie, een in hoogte verstelbaar toilet, een video intercom systeem, een lichtplan voor betere verlichting in het hele huis, dorpels, energiezuinige verwarming etc, etc.

Ons Adviescentrum is open op afspraak 010 2869319. Dit doen wij zodat altijd de juiste adviseur voor u aanwezig is en hij/zij alle tijd voor u heeft om u goed te adviseren.

 

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben ermee te maken. Lopen, douchen, aankleden kost moeite. Aanpassingen bieden uitkomst, vergroten de zelfstandigheid, biedt comfort en gemak.

Dit betekent niet dat er een hele minder valide badkamer moet komen, kleine aanpassingen kunnen al heel veel verlichting geven.

 

Douchezitje

Zittend douchen. Misschien willen uw huisgenoten wel staand douchen? Een opklapbaar zitje dat aan de muur bevestigd is kan voldoende zijn. Het zitje kan ook worden gebruikt om met de voeten op te steunen, bijvoorbeeld bij het nagelknippen. De plaats van de douche kraan op de muur moet dan worden afgestemd op het zitje. Want als u zit, wilt u niet achter uw rug om de douche bedienen. Ook is het goed om rekening te houden met eventuele mantelzorgers.

Iedereen wil wellness, dus als u uit gedoucht bent, pakt u uw badjas van de (design)radiator. Door die aan te trekken, bent u direct voor 80% afgedroogd.

Of wat dacht u van een wc met onderspoeling. Deze verwarmt met warm water het onderlichaam. Zo wordt de ontlasting dunner en na afloop van het toiletbezoek kan de onder spoeling ook gebruikt worden om het onderlijf op comfortabele wijze te reinigen.