Keukenventilatie

Uw keuken is de centrale plaats in huis.  Een plaats waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Zuivere lucht is hier essentieel. 

 

De behoefte aan ruimtelijke ventilatie groeit (71% van het Nederlands publiek noemt afvoer van vocht/damp als een van de belangrijkste redenen om een afzuigkap aan te schaffen), maar we voorzien onze keuken van steeds meer apparaten. Het traditionele fornuis heeft gezelschap gekregen van onder andere een stoomoven, een espressomachine en een kokend water kraan. Hierdoor wordt het vochtgehalte in de keuken aanzienlijk groter en worden meer vet en geurtjes door de keuken verspreid. 

 

Een plafondinbouwunit geeft de inrichting van de eigentijdse keuken meer mogelijkheden. Door de op afstand te monteren ventilator is de plafondunit gemakkelijk toepasbaar. Ook de bediening biedt veel gemak met de radiografische afstandsbediening of de geïntegreerde tiptoetsen. 

 

Een andere optie is een inbouwunit die uitstekend is in te bouwen in wandschouwen of in een op maat gemaakte schouw. Ook deze unit kan worden toegepast met ventilator op afstand.